Links

Maatschappelijk verantwoord ondernemen

MVO Maatschappelijk verantwoord ondernemen (MVO) vormt steeds meer de basis en visie van bedrijven in Nederland. Een groeiend aantal mkb-ers passen het MVO toe in hun bedrijfsvoering. Gunpowder onderschrijft deze trend van harte.

www.socialevraagstukken.nl Op deze site publiceren en debatteren onderzoekers en praktijkdeskundigen over sociale kwesties.

MVO Maatschappelijk verantwoord ondernemen (MVO) vormt steeds meer de basis en visie van bedrijven in Nederland. Een groeiend aantal mkb-ers passen het MVO toe in de bedrijfsvoering. Gunpowder communicatie- en mediaproducties uit Nijmegen onderschrijft als reclamebureau en uitgever deze trend van harte.

Op de site www.socialevraagstukken.nl publiceren en debatteren onderzoekers en praktijkdeskundigen over sociale kwesties.

Relationeel

Startpagina
ga naar startpagina

Eastside Bluesfestival
Onze dochteronderneming Zevende Hemel Produkties is ook gevestigd in Nijmegen en organiseert jaarlijks het Eastside Bluesfestival i.s.m. concertgebouw de Vereeninging in Nijmegen.www.keizerkarelpodia.nl

Uw Magazine
Om de mijlpalen van uw bedrijf of instelling onder de aandacht te brengen van uw relaties heeft reclamebureau Gunpowder communicatie – en mediaproducties uit Nijmegen een prima marketinginstrument in de vorm van uw eigen magazine. Ons team van bekwame vormgevers, fotografen, journalisten en planners verzorgen hiervoor de gehele vormgeving, exploitatie, copy en druk in eigen huis.

Zevende Hemel Produkties

Zevende Hemel Produkties Nijmegen, is een dochteronderneming van Gunpowder communicatie -en mediaproducties en organiseert culturele evenementen en bedrijfsfeesten. Naast muziekfestivals en het voeren van het management van een aantal bands organiseert Zevende Hemel Produkties Nijmegen ook het jaarlijkse Eastside Bluesfestival in Nijmegen.

Reclame-gids
Ga naar reclamegids.

GOC
Gunpowder communicatie- en mediaproducties is een erkend leerbedrijf in Nijmegen. Voor een leuke stage bij een reclamebureau en uitgever neem snel contact met ons op.

Warnertekstbureau
Rick Warner schrijft als freelance medewerker al geruime tijd voor Gunpowder. Zijn inbreng en motivatie ervaren wij als zeer constructief.

Livestreammagazine
Livestreammagazine is in slechts korte tijd een toonaangevend muziek magazine geworden. Veel concertzalen zoals De Melkweg, Patronaat, Doornroosje, Luxor maar ook managementburo’s en festival promotors zien de mensen van livestreammagazine graag komen. Ook het lezers aantal groeit gestaag. Gunpowder ondersteund dit initiatief op diverse manieren.

Reclamebureau
Reclamebureau-info.nl geeft in een makkelijk en snel overzicht de reclamebureau’s van Nederland, zo ook Gunpowder.