Webdesign

Supersnelle ontwikkeling
De ontwikkeling van internet is de laatste jaren sneller verlopen dan welke andere communicatievorm dan ook. Al vanaf het prille begin van internet adviseert webdesign Gunpowder Nijmegen  onze opdrachtgevers over de mogelijkheden die deze nieuwe communicatietechniek biedt voor de zakelijke markt. Daarbij gaan we uit van bestaande bedrijfsprocessen. Gunpowder brengt de behoefte in kaart en maakt deze, zowel intern als extern, onderdeel van de nieuwe communicatievorm.

Indien webdesign Gunpowder Nijmegen uw internetapplicatie ontwikkelt bent u ervan verzekerd dat wij, in samenhang met uw eisen en wensen, de mogelijkheden van dit medium voor uw organisatie optimaal benutten. Wij combineren vormgeving en functionaliteit met de marketing en het strategisch inzicht dat wij de afgelopen 25 jaar hebben opgedaan.

Is uw website niet responsive? Google heeft onlangs besloten om niet responsive websites een lagere ranking te geven in de zoekmachine of zelfs te verwijderen uit de zoekresultaten! Ondanks uw search engine optimization of SEO inspanningen.

Google heeft onderzocht dat 50% van alle bezoekers, websites bekijken via een mobiel apparaat. Dit aantal groeit nog zeer sterk.

Check hier zelf of uw website al mobiel vriendelijk is.

Laat daarom NU uw website responsive maken. Met een responsive website wordt uw website niet alleen geschikt voor desktop computers maar ook voor mobiele apparaten.

Neem nu vrijblijvend contact met ons op als uw website ook op mobiele apparaten gevonden moet kunnen worden. U kunt ons bereiken op 024 – 3237597 of via info@gunpowder.nl

Responsive Website